Čo môžete tento týždeň očakávať od akcie Samsung Unpacked

Je takmer čas, aby spoločnosť Samsung predstavila ďalšiu generáciu svojich vlajkových smartfónov Galaxy S. Našťastie pre nás úniky odhalili veľa hlavných beatov pred podujatím 1. februára. Zdá sa, že všetky úžasné funkcie sa dostanú do Galaxy S23 Ultra. Povesti už dlho poukazujú na najvyšší model S23 s 200-megapixlovým hlavným fotoaparátom – a potom Samsung odhalil nový snímač fotoaparátu, ktorý do značnej miery vyhovuje tejto špecifikácii. Možno neuvidíte ďalšie rozsiahle zmeny, čo sa týka dizajnu, ale podľa uniknutých obrázkov môže pole fotoaparátov na modeloch S23 a S23+ vynechať vzhľad poslednej generácie, takže bude vyzerať skôr ako Ultra.

V rámci celej rodiny S23, ktorá bude pravdepodobne zahŕňať S23, S23+ a Ultra, známy analytik Ming-Chi Kuo tvrdí, že Samsung bude používať Snapdragon 8 Gen 2, a nie svoje vlastné čipy Exynos. Telefóny Galaxy na báze Exynos majú povesť horšieho výkonu a výdrže batérie, takže by to mohlo byť dobré.

Popri telefónoch očakávame, že Samsung uvedie na trh aj nový ultra notebook, Galaxy Book 3 Ultra. Mobilný prezident spoločnosti TM Roh dokonca v blogovom príspevku spomenul, že produkty Ultra budú vo „viac kategóriách zariadení“, takže to musí byť ono. Samsung Display uviedol, že špičkový rad Galaxy Book bude obsahovať OLED obrazovky so vstavaným dotykom, podobne ako smartfóny. Očakáva sa tiež, že Ultra príde v tandeme s konvenčnejšími počítačmi Galaxy Book 3.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja