„Všetko všade a naraz“ vyhráva veľkú cenu na SAG Awards

Herci, ktorí vyhrali, boli Michelle Yeoh za hlavnú ženskú herečku; Jamie Lee Curtis za herca vo vedľajšej úlohe a Ke Huy Quan za herca vo vedľajšej úlohe. Yeoh je prvou ázijskou herečkou, ktorá túto cenu získala. Pochádza z Malajzie. Hrala v mnohých filmoch v Hong Kongu v 80. a 90. rokoch. Filmoví fanúšikovia v iných častiach sveta sa o Yeoh dozvedeli, keď sa objavila vo filme Jamesa Bonda v roku 1997.

Quan je vietnamský americký herec, ktorý sa stal známym v 80. rokoch, keď bol ešte chlapec. Quan bol v slávnych filmoch Indiana Jones a chrám skazy a The Goonies. S pribúdajúcim vekom sa mu nepodarilo získať oveľa viac hereckých úloh a väčšinou z biznisu vypadol. Jamie Lee Curtis má 64 rokov a je dcérou dvoch známych hollywoodskych hviezd: Tonyho Curtisa a Janet Leigh. Bola to jej prvá nominácia na SAG. Povedala: “Mám 64 rokov a je to úžasné.”

Ostatní herci v skupine zaznamenali Curtisovo ocenenie a žartovali, že nie všetci herci vo filme boli Ázijci. Film napísal a režíroval tím známy ako “The Daniels”. Sú nimi Daniel Kwan a Daniel Scheinert.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja